Møte SAF
Stavanger Astronomiske Forening
Stiftet 7 oktober 1969

INNHOLD

GAMMELT

LENKER

Besøk Vitensenteret!

Asteroidene
Da begynner sommerferien å ta slutt og vi har åpnet dørene på Byhaugen onsdager. Alle er hjertelig velkommen til å besøke oss på Byhaugen og være med å prate om alt mellom himmel og jord.
Neste planlagte foredrag 27 september.
Foredrag o.l er ikke helt fastsatt ennå. Forslag om emner tar vi gjerne i mot. Vi ønsker alle en fortsat god sommer.https://www.jaermuseet.no/vitenfabrikken/asteroidene"

Følg oss på Facebook !

Hei,
Stavanger Astronomiske Forening er registrert i Brønnøysund-registeret. Det betyr at dere som tipper/spiller på lotto/Viking lotto kan gå inn og velge foreningen som mottaker av grasrot-andelen. Håper at flest mulig registrerer foreningen. Du kan velge om du vil søke på navnet, eller på organisasjonsnr. 985569274.

12 aug. 2010

STØTT SAF!
Foreningen etablerte et fond med formål om å få et bedre teleskop til observatoriet. Vi har nådd målet i september 2007. Takk til alle som har vært med å støtte foreningen.
Etterhvert som vi får rigget teleskopet på plass i observatoriet, er det på sikt planer om kamera. Om du har lyst til å bidra med støtte til dette, så er bankkonto nr.:
3201 35 62309